Bysalen amfi
Lørdag 11. februar 2023, kl. 20:00
kr 275,- inkl. avgift

Agora Kulturkafé er stolte over å kunne lansere en unik konsert-kveld, med en gjeng musikere og musikklærere som vil leike seg etter skoletid – til glede for lokalsamfunnet! Dette er en gyllen anledning til å oppleve dem sammen, og i full utfoldelse.

Musikklinja på Ringerike videregående skole forsyner lokalmiljøet med foredlede musikalske talenter hvert eneste år, og har utviklet seg til en viktig kulturinstitusjon i Hønefoss.

Musikklærerstaben utgjør en gullrekke med svært dyktige musikere, alle med hver sine musikalske prosjekter, og vil være godt kjent fra diverse konstellasjoner og samarbeidsarenaer i byens musikk- og kulturliv – i sommerrevyen, i Jailhouse Rock, i diverse band og konsertkonsepter. Mange av MUA-lærerne har også vært involvert i TV-produksjoner mm – som også mange av deres tidligere elever spres videre til både studiooppdrag, bandoppdrag og TV-oppdrag på nasjonalt plan.

Denne konserten er et bestillingsverk fra Agora Kulturkafé, som vil vise MUA-lærerne i full utfoldelse, i et band satt sammen for denne spesielle anledningen. Det vil garantert gi en variert musikalsk opplevelse med et mangfold av sjangre og uttrykksformer – med en gjeng strålende musikere og dyktige lærere som vil boltre seg en konsertkveld i felles, egendefinert musikalsk leikegrind.


Vis hele programmet

Sparebank1