BassGarasjen
Bizzy (15-17år må ha vergefølge): kr 100,- inkl. avgift
kr 200,- inkl. avgift

LINDSJØRN er navnet man bør merke seg. Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen og Beyoncé som soundtrackforan speilet koker LINDSJØRN sammen musikk og liveshow med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve. De siste årene har inneholdt konserter over hele landet, lovord fra blant andre GAFFA og Bands of Tomorrow,og flere anbefalingerav P3 Urørt hvor hun også har hatt sterkesju ukers radiotid. I mai2020slapp LINDSJØRNdebutalbumet Flying High, en deilig pakke full av dansbar Hip-Hop og digg Neo-Soul som har fått strålende omtale både utenlands og innlands.

”Fyfader, det her likte jeg!!”
P3, Arian, 27.05.20

Vokalen er teknisk og yndefuld, og lyden er jazzet og fyldt med poppede gospel-vibes –alt sammen udtrykt i et forfriskende og veludført format. Blød neo-soul og dansevenlig hiphop!
Bands of tomorrow 26.05.20

A cross-pollination of neo-soul and hip hop, the Norwegian’s soaring vocals connect with lyrics of awakening, reflection and regret.
Scandinavian Soul, 19.05.20

«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen og bandleverer smittende neo-soul-gospel-synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.»
GAFFA, 03.11.18

«Lindsjørn presenterer ektefølt feel-good låtar, som utan tvil vil nå langt og høgt etter albumrelease.»
Ballade, 09.11.18


Vis hele programmet

Sparebank1