BassGarasjen
Lørdag 13. februar 2021, kl. 21:00
kr 200,- inkl. avgift

MADS VESLELIA

Fra soverommet hans har musikken til Mads Veslelia spredd seg som ild i tørt gress, og blitt hørt over 15 millioner ganger, den første singelen hans “Scarface of Facebook” nådde helt opp til 1.plass på Spotify sin top 50 viral-liste, og han har opptredd på scener over hele Norge, blandt annet Norges største festivaler, noen nevneverdige, Landstreffet i Stavanger, Steinkjerfestivalen, Tryvann, Trollrock, og Urørtscenen på Slottsfjell, hvor han av Urørtredaksjonen ble kåret til Slottsfjell store overraskelse.
[..]Det var mange folk fra vår ledelse der, og de hadde haka nede på knærne[..].
- Mari Monsson, P3 Urørt

Det er ikke bare I Norge Mads har tiltrukket oppmerksomhet. Med delinger fra Tyga, Fat Joe, Chris Brown og MTV USA samt alle MTV's på globalt basis, har han også bygd seg opp en fanskåret utenfor landegrensene.

I over 15 år har Mads Veslelia produsert musikk, og det hele startet fra soverommet, hvor karrieren ble skapt.

”Mads Veslelia er mannen som fikk internettet til å steile da utenlandsk presse begynte å kalle ham “den nye Eminem”. Veslelia skriver, spiller inn og redigerer all musikk og video selv, og har på egenhånd bygget seg opp en fanbase større enn hva mange etablerte artister i Norge kan skilte med. At produksjonene ikke er spilt inn i grisedyre studioer tar han igjen på tekniske ferdigheter og med primal intensitet. Tilbudene står i kø, og det er ikke rart i det hele tatt. At fyren er et unikum er det vel ingen som betviler. Det er bare å skru seg inn på mannens YouTube-kanal med en gang. Hans lange rekke søndagsvideoer fortsetter både å imponere og provosere hans stadig større publikum. Med klikktall i millionklassen. Fra sitt knøttlille studio på bestemorens loft et sted på Ringerike er Mads i ferd med å trollbinde verden med sin finslipte teknikk og enorme talent. En stjerne er født på Hønefoss. Og takk til mormor for det.” - Landstreff Stavanger.

”Vi har fulgt Mads en stund, og han er helt tydelig en av de neste store norske stjernene. Det er ikke uten grunn at han blir skrevet om i både nasjonale og internasjonale medier. Vi ser nok bare starten på en stor karriere nå. Youtube-kanalen har nesten 25 000 følgere fra hele verden. Med en blanding av smart, kjapp rap og humor gikk flere av videoene viralt og sakte, men sikkert bygget han seg opp en fanskare.” - Stein Inge Pedersen, festivalsjef Fæsterålen."Vis hele programmet

Sparebank1