Bysalen amfi
Fredag 4. juni 2021, kl. 22:00
kr 220,- inkl. avgift

LITTLE BOY BLUE & THE BLUE BOYS – «Stripped unplugged»


LBB&BB inviterer til ett sett med " Stripped unplugged", låter med mere akustisk en elektrisk men allikevel plugged in ...
Rolling Stones turnerte i 1995 og spilte unplugged på små klubber som var en del av Voodoo Lounge Turneen. I etterkant av disse konsertene ga de ut CD’n «Stripped» som utmerker seg blant bandets øvrige konsertutgivelser ved at den inneholder en blanding av opptak fra små klubbscener og liveinnspillinger i studio av kjente og mindre kjente låter fra tidligere album.
Konsertinnspillingene er fra klubber i Paris, Amsterdam og London. Innspillingene preges av en uformell og avslappet atmosfære, med stort innslag av akustiske instrumenter.
Stripped debuterte på førsteplass på VG-lista i november 1995.

Gutta I LBB&BB gleder seg til en konsert litt mere «nedpå» enn det publikum er vant til å se og høre fra denne gjengen, men lover allikevel en kveld med akustisk trøkk og flere sitteplasser.

Little Boy Blue & The Blue Boys er:
Pieter Kentrop "Mick" Vocals, Guitar, Harmonica...
Håkon Lien " Keith " Guitar
Tore Dahl " Charlie" Drums.
Ture Janson " Ronnie" Guitar.
Ragnar Braata " Darryl" Bass.
Einar Lundstad Piano Orgel,

Aldersgrense: 18 år

På grunn av situasjonen og tiltak rundt koronasmitten, har vi dessverre måtte utsette og flytte konserten fra 9. mai til 11. desember. Vi beklager til fansen som har gledet seg til konserten. Kjøpte billetter vil være gjeldende for den nye konserten 11 desember.
Little Boy Blue and the Blue Boys are postponing its Unplugged Stripped Concert from 9 may to 11 Desember because of the growing coronavirus outbreak.
We are sorry to all the fans who were looking forward to it as much as we were, but the health and safety of everyone has to take priority.
We will all get through this together


Vis hele programmet

Sparebank1