Bysalen amfi
kr 330,- inkl. avgift

Sett av fredag 22. november til den årlige Stones Night med det lokale Rolling Stones-bandet Little Boy Blue and the Blue Boys. Stedet er selvfølgelig deres egen «hjemmearena», BYSALEN AMFI i Hønefoss.

TIL STOR GLEDE FOR BANDET OG FANSEN, DIREKTE FRA LOS ANGELES USA, KOMMER BLONDIE CHAPLIN FOR Å SPILLE MED LITTLE BOY BLUE AND THE BLUE BOYS.

BLONDIE CHAPLIN var «SPECIAL GUEST» for første gang med Little Boy Blue & BB i November 2008. I sin musikalske karriere har Blondie turnert og vært i studio med bl.a The Rolling Stones, The Beach Boys, Jeff Beck, Joe Bonamassa og Brian Wilson.
Bandet gleder seg veldig til gjensyn med Blondie Chaplin. Han spiller gitar, synger og er en mester på perkusjon-instrumenter.
Dette blir “A One Night Only” konsert.
Stones Rock (Little Boy Blue & the Blue Boys) har vært kjent som et solid tribute band av Rolling Stones siden de startet opp i 1990, men har hele tiden lagt vekt på å oppdatere seg i takt med forbildene. De siste årene har de blant annet fått spille sammen med Lisa Fischer, Bernard Fowler og Blondie Chaplin, som alle er og har vært faste medlemmer av selveste The Rolling Stones både i studio og på verdensturneer.
På Bysalen Amfi stiller Stones Rock med basis band, kor og blåseseksjon. En kveld med sterk tradisjon og "alle" møtes.
STINN BRAKKE og SATISFACTION GUARANTEED!!

Aldersgrense: 20 år


Vis hele programmet

Sparebank1