Bysalen amfi
kr 150,- inkl. avgift

ADVENTSSTEMNINGER

Musikerne Charlotte Richardsen (trompet), Bente Illevold (eufonium) og Mats-André Soli (klaver) har satt sammen et allsidig repertoar der stemningsformidling og førjulsfred står sentralt. Adventstiden er hektisk for de fleste og det kryr av kommerisielle konserttilbud - denne konserten skiller seg ut med en musikalsk atmosfære som kjennetegnes av ro, tilstedeværelse og ettertanke.


Charlotte Richardsen:
Spiller trompet og er fra Kråkerøy i Fredrikstad.
Hun har sin utdannelse fra Griegakademiet, Högskolan för scen och musik i Göteborg og Barratt Due musikkinstitutt. Charlotte jobber som frilans musiker, både som pedagog og trompetist i ulike orkestere, -korps og kammermusikkensembler. Hun har spilt ved orkestre som Göteborgs Operan, Det norske blåseensemble, Göteborgs Symfoniker, Wermlandsoperan, Göteborg windorchestra, Helsingborg Symfoniorkester, Kristiansand Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester m.fl. Charlotte er også fast trompetist i Brio Trio, en messingtrio som spiller ulike konserter både for barn og voksne.
Charlotte Richardsen er trompetlærer ved Ringerike kulturskole, og to av hennes fordypningselever vil være med oss på konserten. Dette er Henriette Kristoffersen Hjørnstad (15) og Noklai Rokstad Hansen (16).


Bente Illevold:
Kommer fra Rendalen i Østerdalen, og spiller eufonium. Hun er offisiell solist for den sveitsiske instrumentprodusenten Willson. De siste årene har hun markert seg som en innovativ utøver og høstet anerkjennelse for sine framførelser av flere nye verker for instrumentet.
Hun har masterutdanning fra Norges musikkhøgskole, og har spilt med de fleste av landets profesjonelle militærkorps, KORK, Kristiansand symfoniorkester og ved Den Norske Opera.
Til daglig arbeider bente som frilansmusiker og musikkpedagog i Østlandsområdet, og medvirker også i internasjonale ensembler som The Northern Lights Duo og Athena Brass Band.
Hun er jevnlig å høre på internasjonale festivaler og workshops, og spiller inn sin første solo- CD på LAWO Classics i april 2019.


Mats-André Soli:
er født og oppvokst i Fredrikstad og er utdannet pianist og musikkpedagog fra Norges musikkhøgskole.
Her studerte han bl.a. ved Geir Henning Braaten og Jens Harald Bratlie. Han har bred erfaring som akkompagnatør og kammermusiker, og har ved flere anledninger medvirket i Mozartfestivalen og Kammerfest i Østfold. Han medvirket også som kapellmester for musikalen om Hans Nielsen Hauge i 2017 og Brottsjø i 2018. Han er ansatt som universitetslektor i gehørtrening ved Norges musikkhøgskole og som klaverpedagog ved Barnas kulturhus i Fredrikstad og Frelsesarmeens kulturskole i Moss.


Vis hele programmet

Sparebank1